Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Converse Chuck Taylor 70 High
#1
[Image: chuck_taylor_all_star_70_vintage_canvas_...2054_7.jpg]
De Chuck 70 combineert de beste details van de Chuck uit de jaren 70 met onberispelijk vakmanschap en Witte Converse Schoenen eersteklas materialen. Een verhoogd stijlicoon met meer demping zodat je er de hele dag goed uitziet en je goed voelt.

De Chuck 70 staat zijn mannetje op de catwalks en stadsstraten van de modeweek,Converse Chuck Taylor 70 High waardoor het de go-to-sneaker is voor diegenen die hun stijl willen verbeteren en uiten. De tijdloze coolheid van de schoen heeft ervoor gezorgd dat het een populaire sneaker is voor medewerkers als Comme des Garçon en Tyler, the Creator.

Een verhoogd stijlicoon met meer demping zodat je er de hele dag goed uitziet en je goed voelt. We hebben de iconische look waar je van houdt checkschoen geüpdatet met een patchworkontwerp van fijne en grove glitter, plus een enkelpatch met metallic schroefdraad voor extra glans. Historische designelementen, zoals een rubberen teenbumper en een buitenzool met ruitpatroon, houden het origineel.

Converse begon in 1917 met het maken van een vroege basketbalschoen en herontwierp deze in 1922, toen Chuck Taylor het bedrijf vroeg om Converse Schoenen Heren een betere schoen te maken met meer ondersteuning en flexibiliteit. Nadat Converse Taylor's handtekening aan de enkelpatch had toegevoegd, werden ze bekend als Chuck Taylor All Stars. In de jaren zestig had het bedrijf ongeveer 70 tot 80 procent van de basketbalschoenenmarkt veroverd.

https://www.checkschoen.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)